Gebruikers over Excel-Boekhouden.nl

Nog niet overtuigd? Bekijk hier want onze gebruikers van Excel-boekhouden.nl vinden. Overtuig jezelf en download hier je nieuwe Excel-boekhouding.

Dat boekhouden zo makkelijk kan zijn!

Als beginnend ondernemer zonder enkele boekhoudkundige ervaring was het doen van de administratie voor mij een behoorlijke uitdaging. En eerlijk gezegd zag ik er behoorlijk tegenop… tot ik bij toeval Bobbie tegenkwam!

Na het voorgeprogrammeerde sheet te hebben gedownload wijst alles zich helemaal vanzelf. Het sheet is makkelijk aan te passen naar eventuele persoonlijke wensen, en als je daar niet helemaal uitkomt is Bobbie daar om je snel te helpen.

Ik voel me nu een professional in de boekhoudkunde dankzij Bobbie’s Boekhouding!

Nogmaals dank Bobbie!

Esther

Een hele opluchting

Wij zijn een eigen bedrijfje begonnen en moesten eigenlijk zelf uitvogelen hoe we de boekhouding en administratie gaan doen.
Bij excel-boekhouden.nl hebben wij daarvoor de perfecte download gevonden. Simpel en duidelijk. Een hele opluchting.

D. Kolthek

Aanrader voor startende ondernemers

Voor de startende ondernemer is dit programma echt een aanrader!
Simpel en overzichtelijk. Hier hou ik van. Downloaden en uitproberen zou ik zeggen.

M. de Vries

Goed geholpen!

Helaas bleek het dat de Excel-boekhouding niet helemaal super loopt mijn mijn versie van Mac. Ik stuurde een e-mail en werd meteen geholpen. Nu kan ik facturen printen naar pdf, maar dat is niet helemaal zoals ik het wil. Fijn programma, maar uiteindelijk toch gekozen voor het jaar gratis bij e-Boekhouden.nl. Dat scheelt me veel tijd. Toch denk ik dat Bobbie een prima start is voor de startende ondernemer!

Jannie Meyer

Overstappen was makkelijk

Ik ben dit jaar begonnen met Excel-boekhouden.nl, maar merkte al snel dat ik meer facturen verstuurde dan ik verwachtte. Positief natuurlijk, maar dan is handmatig boekhouden vaak tijdrovend. Na een paar facturen corrigeren (ik had de regels niet helemaal ingevuld) kon ik het meteen exporteren naar e-Boekhouden.nl. Dat scheelt een hoop overtyp-werk. Super! Goede opstart-sheet voor beginnende ondernemers.

Simpel, maar doeltreffend boekhoudprogramma

Als boekhoudleek was ik op zoek naar een simpel, maar doeltreffend boekhoudprogramma. En, als het even kan, zeker voor een startend ondernemer, ook nog gratis. Uiteindelijk kwam ik uit bij excel-boekhouden.nl waar een gratis Excel worksheet boekhouden staat. Programma gedownload en ermee aan de slag gegaan. Zelfs voor mij is het simpel en recht-toe-recht-aan. Een echte aanrader. Naast de functionaliteit van het programma, ook een woord van waardering voor de maker zelf. Ik had een probleempje over hoe creditfacturen te verwerken. Vraag gesteld via de site en binnen het half uur een reactie ontvangen. Omdat e.e.a. mij nog niet helemaal duidelijk was, nog een paar keer contact met Bobbie gehad. Heel snel, deskundig en met kleine voorbeelden heeft Bobbie mij uitgelegd hoe het zit met de verwerking van de creditfacturen.

Menig onderneming mag een voorbeeld nemen aan de adequate en snelle klantenservice (ondersteuning) die Bobbie verleent. Petje af!!

Voor wie een mooi en compleet boekhoudprogramma wil, is dit programma zeker een aanrader!!

Peter Zevenbergen

Dit overtrof mijn verwachtingen

Beste Bobbie,

Via googelen zoekend naar een geschikt boekhoudprogramma voor een kleine B&B, kwam ik op jullie website terecht.
Ik was op zoek naar een programma wat zeer gebruiksvriendelijk was en je weinig tot geen boekhoud-ervaring voor hoeft te hebben.
Na het uitproberen van allerlei verschillende programma’s, kwam ik dit excel-boekhouden tegen. Dit overtrof mijn verwachtingen, zeker nadat ik al meerdere malen teleurgesteld was in de verschillende programma’s die ik heb uitgeprobeerd.
Al direct kwam het mij overzichtelijk en logisch over. Alles keurig gerangschikt via tabbladen in Excel en uitgebreider dan je in eerste instantie zou denken. Zelfs een grootboek, beginbalans, zelf facturen maken, btw overzichten, etc.

Ik ben hier erg blij mee en je kunt zo aan de slag. Fantastisch werk hebben jullie geleverd, en ook nog GRATIS.

Super bedankt!

Ed Roosen

Kasboek in Excel

In januari is mijn winkel geopend en ik wil graag zelf grip op mijn financiën hebben. In eerste instantie was ik op zoek naar een kasboek in Excel voor mijn bonnetjes en inkomsten. Uiteindelijk vond ik Excel-boekhouden.nl en dat overtrof mijn verwachtingen. Een aantal functies gebruik ik helemaal niet, maar voor mij werkt het als kasboek perfect. Ik voer alles handmatig in en geef vervolgens aan dat het per kas betaald is. In de overzichten wordt alles meteen uitgerekend.

Straks moet ik btw-aangifte doen, dan kijk ik samen met mijn boekhouder even naar de administratie en probeer ik alles toe te voegen. De overzichten zijn in ieder geval erg duidelijk. Het fijne is dat dit Excel kasboek alles zelf uitrekent. Dat scheelt weer fouten maken.

Rita Vervoort

Écht goed over de indeling en structuur nagedacht

Al jaren verwijzen wij naar sjablonen voor Excel, waarin ondernemers kunnen boekhouden. Veel ondernemers sturen ook hun eigen kunstwerken op, maar meestal nemen we die niet op omdat we twijfels hebben over de structuur of handigheid daarvan. De bestanden van Bobbie Boekhouden waren voor ons een absolute uitzondering: zodra we deze zagen waren we overtuigd dat er hier écht goed over de indeling en structuur was nagedacht.

Of we de bestanden van Bobbie Boekhouden aan alle ondernemers kunnen aanraden? Dat zeker niet. De kosten van een goed boekhoudprogramma zijn prima te overzien en goede software heeft vele voordelen ten opzichte van een Excel-boekhouding. Maar als je nog maar net begonnen bent met je bedrijf en een simpele oplossing zoekt om even die eerste facturen mee te maken, zodat je op termijn de tijd kunt nemen om een programma te zoeken dat goed bij je past, is Bobbie Boekhouden een prima tussenoplossing om mee van start te gaan.

Dirkjan Vis, eigenaar van Ondernemen & Internet